Projecten

De projecten  zijn gericht op jezelf in relatie tot anderen, de ontwikkeling ervan, op jouw talent en wensen, jouw kennis en ervaring, Jouw communicatie over en weer maar gaat ook op de invloed van anderen op jou.  Met communicatie over en weer (interactie) wordt bedoeld dat:

Door middel van schrijfopdrachten en in het bijzonder gedichten schrijven input wordt verkregen. De input van de deelnemer (s) is belangrijk voor de invulling van de workshop. De training gaat hierbij steeds in op  ingebrachte thema’s/onderwerpen , ervaringen en  de kracht/ talent van de deelnemer.

Deelnemers zullen niet alleen luisteren en consument zijn, maar zullen vooral actief deelnemen, met elkaar in gesprek gaan. Hun thema’s “bekend maken” op schrift. Op deze wijze wordt gewerkt aan verwoorden op papier en het presenteren naar elkaar. De uitwisseling- en oefensituaties zijn leuk en de deelnemers ontdekken andere talenten van hunzelf.

Workshop voor wie?
> Iedereen, talenten vanaf  12 jaar
> Medewerkers in de sectoren welzijn, zorg en arbeid, het onderwijs en het bedrijfsleven
> Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, die door middel van gedichten schrijven,
> creatief bezig willen gaan
> Degenen die zichzelf beter willen presenteren
> Groepsgrootte tenminste zes tot maximaal acht deelnemers

Resultaat
> Met zelfvertrouwen je verhaal/gedichten presenteren en voordragen
> Bewust omgaan met eigen talent (-en)
> Inzicht hebben in de eigen mogelijkheden
> Met verstand en vanuit je ziel spreken en presenteren

Duur workshop
Elke workshop duurt  4 uur, met inbegrip van inloop bij aanvang van de workshop en de pauze. Dit kan een ochtend en of een middag zijn.  Kortere workshops zijn mogelijk. De kosten hiervan, vinden in overleg plaats.

Kosten
In overleg

Eerdere  workshops zijn gegeven aan o.a:
Kinderen, en jongeren, volwassenen en ouderen, scholieren, bewoners van een Forensisch kliniek, bewoners van een ontwenningskliniek, langdurige werkzoekenden, mantelzorgers, scholen, organisaties.

Belangstelling?  Neem dan contact op met:
Djodjie C.A.Rinsampessy
djodjie@rinsampessy.com